Lahjoita

Lahjoita tutkimukseen

Silmätautien tutkimus ja parannuskeinojen etsiminen tapahtuu tutkimuksiin lahjoitettavien varojen avulla – niinpä Silmäsäätiö ottaakin kiitollisuudella vastaan sekä lahjoituksia että testamentteja. Tässä yhteydessä säätiö haluaakin mitä lämpimimmin kiittää niitä tahoja, jotka jo 60 vuoden ajan ovat toimintaamme avustaneet ja tukeneet!

Säätiön yhteyteen on mahdollista perustaa myös nimikkorahasto niissä tapauksissa, joissa lahjoituksen koko on vähintään 50.000,00 euroa.

Säätiö on 60 vuoden olemassa olonsa aikana saanut toimintansa rahoitukseen varoja eri tahoilta. Näiden lahjoitusten turvin olemme voineet ja voimme edelleen avustaa lääkäreitä ja tutkijoita heidän tärkeässä tutkimustyössään. Säätiö haluaakin lämpimästi kiittää niitä tahoja, jotka ovat toimintaamme tukeneet

 

Silmäsäätiö on Verohallituksen nimeämä säätiö, jolle annetut rahalahjoitukset ovat toisen yhteisön verotuksessa vähennyskelpoisia lahjoituksen ollessa vähintään 850 euroa ja enintään 50.000 euroa.

Myönnetyt apurahat -sivulla voi tarkemmin tutustua säätiön rahoittamiin tutkimushankkeisiin.

 

Silmäsäätiön asiamies Roy Siljamäki antaa mielellään lisätietoja lahjoituksiin ja testamenttauksiin liittyen. Hänet saa kiinni puhelimitse numerosta 040 770 3337 tai sähköpostitse osoitteesta asiamies[at]silmasaatio.fi

 

Silmäsäätiöllä on Suomen Poliisihallituksen myöntämä rahankeräyslupa RA/2021/1442

 

Lahjoitus on mahdollista  tehdä kätevästi joko luottokortilla tai tilisiirtona. Maksunvälittäjänämme toimii Checkout, jonka maksuehdot löytyvät linkin takaa.

 

 

Lahjoita Silmäsäätiölle

Valitse lahjoitettava määrä
Syötä sähköpostiosoitteesi ja saat kuitin lahjoituksesta

Lahjoittajan tiedot

Maksupalvelun tarjoaa Checkout.